По делото за катастрофата на бул. Черни връх“ са разпитани десетки

...
По делото за катастрофата на бул. Черни връх“ са разпитани десетки
Коментари Харесай

Никой от разпитаните служители на МВР не е признал за връзка със Семерджиев

По делото за злополуката на бул. „ Черни връх “ са разпитани десетки чиновници на Министерство на вътрешните работи. Никой не е признал, че има връзки със Семерджиев. Това разяснява пред БТВ зам.-председателят на Националната следствена работа Ясен Тодоров.
Прочетете още
„ Досъдебното произвеждане за злополуката на бул. „ Черни връх “ е на финалната си фаза и ще завърши до две седмици “, уточни той и посочи, че е мъчно доказването на „ полицейски чадър “ над обвинения.

По-рано от Министерството на вътрешните работи оповестиха, че Семерджиев се е употребил с протекцията на чиновници на реда, а след злополуката още веднъж униформени са му оказали помощ.

Прокуратурата и следствието не могат да работят сами. Могат да работят единствено, в случай че си взаимодействат с Министерство на вътрешните работи и ДАНС, акцентира т Ясен Тодоров.

„ За да се кара след приложимост на опиати, някой би трябвало да ги популяризира. Аз ви споделих, че щ има взрив на престъпността след закриването на Специализираната прокуратура. Явно по линията в битката против разпространяването на опиати Министерство на вътрешните работи не се оправя. Отказа да работи с прокуратурата “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР